Sven Tummeleer

Ik wilde je nog eens bedanken! Centella is weer bijna zichzelf, loopt weer vrolijk rond en speelt weer met de andere 2.

Heel blij mee!!Kelly
Deze cursus heeft me veel geleerd en zeker niet alleen over paarden. Jezelf toestaan je gevoel te her- en erkennen, terugkeren naar je kern was voor mij heel waardevol.

Christy

Cursus:
We zijn er ons bewust van geworden dat onze eigen emoties en spanningen een invloed hebben op ons paard, dat we rekening moeten houden met het paard en niet onze eigen wil moeten doordrukken ten koste van ons paard. En misschien het belangrijkste en moeilijkste, dat we moeten werken in het tempo van het paard.

Voor een jonge adolescent is dit misschien nog moeilijker dan voor een volwassene maar ik heb met trots kunnen vaststellen dat mijn dochter gegroeid is als mens.

Verder hebben we boeiende mensen leren kennen. Ik heb ook genoten van de gesprekken die we tussenin en naast de cursus hadden. Floor is een aangenaam en vooral rustig persoon. Ze staat open voor kritiek en is een meester in het verbindend communiceren.


Veerle
Cursus/Clinic: Maar het meest van al vind ik de levensinstelling van Floor inspirerend.

Ze weet wat ze wil bereiken, ze weet hoe dat ze dat kan bereiken en ze blijft zichzelf trouw om het te bereiken.

En dit alles is dan ook gebaseerd op een levenslange leerschool waar ze ons nu voor een stuk deelgenoot van wil maken.


Cursist

Boeiende leerrijke dag! Gedragen door de paarden en een warme groep mensen. Dank je Floor voor het delen van jouw wijsheid en ervaring, en het brengen van een stukje meer "licht" in de paardenwereld!


Geerteke Kroes
Dankjewel, Floor van den Dungen, voor de helderheid die jij schept ... profound resonance with the energy behind & within your words ...


Heleen Leideman
Prachtig onder woorden gebracht Floor. Je weet niet half hoe erg je mij met je zijn en je gaven hebt geïnspireerd. Zonder jouw readingen voor mijn paarden en jouw clinics en luisterend oor, was ik nooit gekomen waar ik nu ben.
Deze tekst gaat vast ook weer iemand raken en inspireren!


Trees De Ridder

Een echte aanrader, ik leer nu door Floor veel bewuster rijden, veel meer mijn paarden aanvoelen en bewust worden van hoe ik zelf ergens in mijn lichaam spanning creëer en dit dan door mijn paard wordt overgenomen. Leren om veel meer uit je hoofd te zijn en veel meer in je lijf. Het heeft bij mij voor een klik gezorgd en een andere kijk op het paard. Ik heb nu een veel intensere band met mijn paarden. Er gaat een heel andere wereld open.


Nicky
Heel erg bedankt wat u met mijn paard heeft kunnen doen: een heel ander paard, amai wat is hij al vooruit gegaan.


Jeanet
Hoi Floor , ik wil je hartelijk bedanken voor je tijd en raad die je me gisteren gegeven hebt.
Ik ging vanochtend met een hele andere mindset naar stal en dat heeft geholpen.
Van tijd tot tijd heb ik echt nodig dat ik een soort van bevestiging nodig heb of zoiets. Ik heb van je antwoord een foto gemaakt zodat ik het weer kan lezen energetisch.


Kristel Certyn
Daarnaast wil ik toch ook jou nog eens bedanken voor de inzet, toewijding en respect waarmee jij haar (en alle andere paarden) benadert en behandelt. Dit is zo mooi werk wat je in de wereld brengt voor de paarden.
Het verwarmt mijn hart en ziel ... Dus vanuit mijn hart een dikke dankjewel!


Anoniem
Nu alles (aan informatie) een beetje gezakt is, bemerk is zeker wel verschil. Hij springt vaker in de goede galop aan rechtsom, hier had hij moeite mee.
Gevoelsmatig is hij minder aan het wikken en wegen in zijn lijf.
Hij voelt stabieler aan (gevoelsmatig).
Ik lees de mails nog regelmatig en kan het nu anders lezen: de eerste keer lezen hakt het erin.
Kleine stapjes vooruit, mooi om te zien. Zelf ook nog mooie "licht" inzichten mogen ontvangen wat voor mij wel slaat op ons gesprek en je mails over zijn licht en krachtveld.
Ik ben er dankbaar voor!


Tess Rutten
Koop zeker de Bit&Cap van december. Zo kom je meer te weten over Floor van den Dungen en haar werkwijze. In mijn woorden uitgedrukt heeft Floor een enorme kennis wat paarden betreft en ze heeft een speciale gave. Floor is voor mij en mijn paarden onmisbaar geworden.

Dirk Lippens
Reactie op filmpje: ik was serieus onder de indruk van de energie ervan, het kwam enorm binnen bij mij. Jouw contact met die paarden voelen, amai. Wat een innerlijke kracht.
Ik wens je veel vreugde met dit boeiende levenspad. Woorden schieten hier eigenlijk tekort.


Petra
'Ik heb veel geleerd van wat je ons hebt aangereikt en Queen is echt een
stuk verder in balans gekomen. Je bent voor mijn gevoel wel een healer
'van de buitencategorie'. Het voelt heel zuiver en geen ego ertussen.
Heel mooi ...'


Eva
Dank je voor je energie en geduld en zeker niet te vergeten dank je dat je je kennis wilt delen met ons. Je bent een goede leermeester maar zeker ook een zachte lieve vrouw.
Ik heb weer met gespitste oren en verwondering geluisterd naar jouw verhalen. Wat heb jij toch een kennis en fijngevoeligheid. Ik zou nog uren naar je kunnen luisteren.


Daniek
Dankjewel Floor voor het helpen van mij en Floris zodat hij nu vrij is om te gaan waar hij wil en ik meer inzicht heb voor de omstandigheden waarin hij is gegaan. Dankzij jou heb ik er een prachtige beschermengel bij die ik altijd bij me zal dragen.


Anoniem
In maart 2021 heb je onze pony behandeld. Met onze pony gaat het super goed! Hij heeft een hele transformatie door gemaakt waar veel mensen getuige van zijn geweest en door zijn verwonderd.


Ode Bourgois
Floor is GOUD waard! Ongelooflijk hoeveel zij al heeft kunnen betekenen voor Bono en Delight (én hierdoor ook voor mezelf ). De woorden Reading en healing lijken wat ontastbaar, maar ik heb nog maar zelden zo’n snelle, grondige en blijvende verandering gezien bij mijn paardjes.


Ingrid Keiizer-Millenaar
Ik heb dit zelf mogen ervaren.
Heel bijzonder.
Tijdens de cursus van Floor van den Dungen, energetisch behandelen, kwam ik in contact met een pony waarmee ik intens in verbinding stond.
Spontane huilbui en een heel mooi “gesprek” als gevolg.
De pony voelde waarschijnlijk hetzelfde, want hij bleef bij me staan en contact zoeken
Heel mooi en bijzonder om te zien en voelen, dat als je je open stelt, je in contact komt met een (jouw) paard.
Nogmaals dank voor deze unieke ervaring, Floor.


Britt van Looveren
Oprecht merci Floor om deze cursus te organiseren, voor al je kennis en wijze woorden honderduit met ons te delen, om al deze lieve, bijzondere mensen de kans te geven elkaar te ontmoeten en onze skills te verfijnen voor de paarden! Dankjewel aan alle medecursisten voor jullie geweldige inbreng en gedragenheid van de groep!


Charlotte Claeys
Ik geniet nog na! Dankjewel Floor om dit uit te dragen, om inzichten te brengen,
om ieder vanuit zijn eigenheid te stimuleren om verder haar straaltjes te ontdekken!
Dankjewel aan de hele groep, en aan domein Panhof! Wat een fijn gevoel en verademing om woorden te vinden en inzichten te krijgen over zoveel zaken die je voelt maar vaak niet onder woorden kon/ kan brengen.
Heel graag tot een volgende keer!


Nancy Thurlings
Floor heeft onze Star een behandeling op afstand gegeven. Ik zag haar van gestrest paard weer veranderen naar een relax paardje ... heerlijk om te zien dat ze de oude shit kon loslaten. Daarna even over Falke gehad. En we realiseerde ons dat we te veel bezig waren met het "moeten". Falke heeft wat moeite met ontspannen tijdens de training en doordat hij zo gevoelig en slim is, is de training ook heel snel saai ... en vanuit verveling gaat hij dan testen ... dus we hebben het eens anders gedaan. Balkjes neer gelegd zodat hij op moet letten maar ook kan snuffelen en zijn bal waar hij als veulen veel mee speelde ... helaas doet hij dat niet meer ... maar gisteren deed hij toch een poging ... na zo'n training lijkt het of je niks doet. Maar er gebeurt veel in het koppie ... mooi om te zien ... dus onze les van nu is ... meer met hem spelen ...Freedom Riders
Ik wilde je bij deze ook nog bedanken Floor voor jouw hulp aan Jelle.... een paar jaar geleden heb je Jelle voor het eerst behandeld omdat ik voelde dat Jelle zich afsloot (we hadden altijd een extreem goede band) .. ik liet hem trainen gezien veel fysieke problemen waar ik zelf niet uitkwam... de training hielp hem fysiek zeker maar mentaal deed het Jelle niet goed.. Jelle is duidelijk in zijn taal en dat liet hij mij ook weten maar wist even niet goed hoe verder.. Jij gaf toen in jouw feedback terug wat ik zelf ook voelde en was heel blij met die bevestiging. Na jouw behandeling had ik Jelle weer terug, hadden we weer onze oude band en ben ik een andere weg in geslagen en weer gedaan wat ons juist altijd zo verbond. Ik heb iemand gezocht die beter bij Jelle paste en ik ben veel bosritjes gaan maken, vrijheidsdressuur weer opgepakt en Jelle weer regelmatig in alle vrijheid mee naar het bos genomen wat onze band nog meer versterkte.... We waren weer echt blij met elkaar alleen fysiek had Jelle nog veel problemen en helaas artrose in zijn linker knie voor, wat naar voren kwam na een val met tot gevolg een dikke knie. Die dikke knie heeft hij helaas nog steeds. Je hebt Jelle laatst weer behandeld en ondanks dat Jelle al zoveel dapperder was geworden (en ik ook) durven wij nu weer zoveel meer en verleggen onze grenzen.. Jelle voelt zo vertrouwd, ik denk eigenlijk nergens meer over na... we doen het gewoon. En dat nadat ik na een val ook ongeveer twee jaar geleden mijn ribben had gebroken en gekneusd en veel angst had om weer te gaan rijden. We zijn nog meer een team geworden en Jelle voelt nu zo vertrouwd. Daar wilde ik je heel erg voor bedanken Floor!


Anouk Piers
Het is heel moeilijk te omschrijven wat Floor doet met je paarden maar ook met jezelf. Je moet het ervaren, meemaken en voelen.

Ze is een heel geduldig persoon die voor elk paard een weg zoekt, tijd geeft om zichzelf te ontwikkelen, ook de eigenaar.

Ik heb dit mogen ervaren met twee van mijn paarden. Een jong onzekere Fries die heel angstig was naar mensen toe en van uit frustratie ook gevaarlijk werd.

We moeten nog een lange weg afleggen maar dankzij Floor heb ik een fantastisch meewerkend paard en vooral een paard dat samen met mij zoekt naar balans, vriendschap, en liefde.

Ook de behandeling op afstand heeft hierbij gewerkt, ik voelde heel wat spanning van mijn paard wegvloeien. Ze heeft zowel mij als eigenaar en mijn paarden doen openbloeien en samen, dankzij Floor, weet ik zeker dat we een mooie toekomst tegemoet gaan!

Een aanrader voor iedereen die zoekt naar respect, vriendschap en vooral iemand die samen met jou nadenkt over je paard.Vanessa Wils-Huislook
Bij ons heeft ze heel wat rechtgezet voor ons paard. Zo moedeloos ik was van de strijd tegen headshake en gigantische jeuk bij ons paardje heeft Floor heel wat opheldering gebracht en ons weer hoop en moed gegeven dat alles goed komt. Hoe hopeloos het er ook uitziet..heb vertrouwen in haar. Top vrouw met hart op de juiste plaats!!


Inge en Nell
Op afstand behandelen...

Nou daar kunnen wij over meepraten! Zelfs over een afstand van 2800km doe jij ons versteld staan! We zijn nog maar kort met jou 'op pad' maar de uitwerking is significant! Eerst bij Ruud en nu ook met Pien. Wat een verschillen zijn er nu al merkbaar. Behalve het fysieke deel zeker ook dat andere stuk: alsof ze weer worden wie ze willen zijn! Dierbaar en bijzonder voor ons om dit proces te mogen volgen en mooi hoe dit ook aan ons eigen persoonlijke pad raakt. Hoe prachtig is dat, dat je je paard laat behandelen en zelf mag meelopen in dat proces. Zo krijgt leven en werken met dieren een extra dimensie. Nog meer verdieping.

Nu is het weer tijd voor bezinken en zelfs dan merken we dingetjes op die ons blij verrassen. Heel subtiel maar groots voor hun welzijn. Fijn dat we in contact zijn met elkaar. We zien uit naar meer van deze werkwijze die jou bijzonder maakt. Groetjes van alle dierensnoetjes, Inge en Nell uit Zuid PortugalSteffi Claryssen
Ik vond het een fijne cursus met de aandacht voor het individu van het paard. Tijdens deze bijeenkomsten scherp je je gevoel aan om indrukken van het paard bij je te laten binnenkomen. Deze indrukken vertellen jou wie het paard is en waar het belangrijk is om aandacht aan te besteden. Met deze indrukken kan je aan de slag om paard en ruiter samen tot een eenheid te brengen.Ingrid
Feyona, 11 jarige Friese merrie, zat al een tijdje niet echt lekker in haar vel. Maar er waren geen tekenen van ziekte of iets dergelijks. Toch was ze niet zichzelf.
Na het overlijden van haar maatje, werd haar lusteloosheid alleen maar erger. Floor heeft Feyona eerder behandeld (met veel succes) , ze kent haar goed, dus ook dit keer ging mijn vraag naar hulp naar Floor.

Feyona miste haar vriend, maar was ook niet langer gelukkig op de plek waar ze stond. Er kwam veel meer naar boven en de knoop was snel doorgehakt; we gaan verhuizen. Samen met Floor hebben we een hele fijne stal gevonden. Iedere dag vertelde ik Feyona dat we naar een andere stal zouden gaan, op aanraden van Floor. Iedere dag bereidde ik haar voor op de verhuizing.

Op de dag dat we weg zouden gaan, haalde ik haar uit de wei en ze liep, als altijd, zonder touw achter me aan. Ze bleef ineens staan en draaide zich om naar de kudde. Zo bleef ze een tijdje naar de kudde staan kijken. Alsof ze afscheid wilde nemen. Ze draaide zich weer om en liep verder achter me aan, het was goed.
De verhuizing is heel soepel en zonder de stress gegaan, die ik diep in mij wel degelijk voelde.

Nu zijn we een aantal weken verder en Feyona is weer haar vrolijke zelf, ik krijg heel veel kusjes, ze is weer voorwaarts, ze is weer streken aan het uithalen. Floor wat ben ik blij met jou als tolk van Feyona. Wat fijn dat je me feilloos weet te vertellen hoe het met Feyona gaat, hoe ze zich voelt en waar ze behoefte aan heeft.
Nogmaals dank voor allesVeerle Jacobs
Bij het lezen van de inhoud van de cursus van Floor dacht ik bij haar net die informatie te gaan vinden waar ik al langer naar op zoek was.

Ik had dus grote verwachtingen en anderzijds wist ik niet wat me te beurt zou vallen.

Zodoende was ik de eerste dag wel wat nerveus maar keek er naar uit met een open mind.
Na het eerste kennismakend gesprek kwam er direct ontspanning en was de klik met Floor gemaakt.
Ze wist me op haar heel persoonlijke manier te boeien en er werd innerlijk bevestigd waar ik al een lange tijd enkel van durfde te dromen.
Maar ze slaagde er ook in voor de andere deelnemers dat te vertellen wat iedereen nodig had.

Naast haar eigen programma was er plaats voor onze inbreng, alle vragen waren welkom.
Die ze dan op ieders niveau beantwoordde vanuit haar eigen rijke ervaring.

Maar het meest van al vind ik de levensinstelling van Floor inspirerend.
Ze weet wat ze wil bereiken, ze weet hoe dat ze dat kan bereiken en ze blijft zichzelf trouw om het te bereiken.
En dit alles is dan ook gebaseerd op een levenslange leerschool waar ze ons nu voor een stuk deelgenoot in wil maken.

En ik kijk uit naar een vervolg.Christy Goddet
Het belangrijkste van de cursus is dat we geleerd hebben dat we ons gevoel mogen vertrouwen en dat - zoals Floor het zo mooi formuleert – er meer is tussen hemel en aarde, ook in de dierenwereld. Ik vond het belangrijk dat mijn dochter deze andere kijk op de wereld ook leerde kennen en dat er mogelijk iets – opnieuw een woordkeuze van Floor – aangetikt werd bij haar.

Ikzelf heb al een groot stuk angst in aanwezigheid van paarden overwonnen en kan hen nu ook al een klein beetje beter begrijpen.

Verder hebben we boeiende mensen leren kennen. Ik heb ook genoten van de gesprekken die we tussenin en naast de cursus hadden.

Floor is een aangenaam en vooral rustig persoon. Ze staat open voor kritiek en is een meester in het verbindend communiceren.Kelly Pauwels
Ik startte de opleiding energie van het paard niet echt wetende welke vlag deze lading zou dekken. Getriggerd door de titel en een telefoon gesprek met Floor.

Floor is een deskundige vrouw, die je in haar eigen authenticiteit meeneemt om anders naar paarden te kijken en te observeren. Een paard als individu met gevoelens en een ziel. Een kant die algemeen genomen (nog) niet in overweging wordt genomen.

Deze opleiding heeft me veel geleerd en zeker niet alleen over paarden. Jezelf toestaan je gevoel te her- en erkennen, terugkeren naar je kern was voor mij heel waardevol.

Dankbaar voor deze inzichten.


Anoniem
Het was een bijzonder leerzaam en inzicht gevendcursus weekend.


Landy Elliott
Veronica in gesprek met Floor, Floor in gesprek met Veronica.

Veronica is een Friese merrie die 10 jaar van haar leven in een kudde op het land heeft geleefd zonder dat de mens iets van haar wilde zoals rijden, voetjes geven, poetsen etc. Uiteindelijk, wegens inkrimping van de fokkerij, werd Veronica verkocht aan een handelaar en via de handelaar is ze na slechts twee weken bij mij gekomen. Zij werd aan mij verkocht als HET familiepaard en ingereden.

Veronica dacht daar anders over en dat liet ze duidelijk zien. Ze kon prachtig steigeren en zich groot en stoer maken, ze liet zien dat ze niet zomaar iets accepteerde. Dit leverde haar ook veel angst en stress op en kreeg daardoor fysieke klachten zoals, onder andere, maagzweren. Het werd een “bumpy road” voor ons.

We hadden hulp nodig maar hoe dan? Via sociale media werd mijn aandacht getrokken door een bericht dat ik las van Floor over haar Friese hengst. Diep ontroerd raakte ik, haar woorden waren te voelen. Tevens las ik dat ze paarden energetisch behandeld op afstand en eigenlijk vrijwel direct wist ik dat zij iets kon betekenen voor Veronica en mij.

Floor heeft meerdere malen contact gelegd met Veronica, heeft haar behandeld en is ook bij ons langs geweest. Veronica had best wel wat te vertellen aan Floor namelijk en ontving de energetische behandeling op afstand heel graag. Veronica stelde zich steeds meer open naar mij toe en ik ging haar steeds meer verstaan en begrijpen. Samen werden we steeds bewuster in onze communicatie en dan heb ik het niet over rijden en hulpen geven aan een paard, nee het gaat tot in de diepere lagen van de ziel, het aanvoelen, openstellen, vertrouwen en geduld hebben.

Floor heeft het vaak over het bewandelen van het paardenpad en inderdaad zo voelt het ook. Veronica heeft mij uitgenodigd om op haar pad te komen via Floor en zij heeft vervolgens mij de richting aangegeven.

Echter waren we er nog niet helemaal, er was nog wel iets. De pensionstal was niet een plek die Veronica zelf uitgekozen zou hebben als zij het voor het zeggen had. Veronica hield zich redelijk goed maar optimaal was het niet en dat ging zich uiteindelijk toch weer fysiek uiten. Een hoefzweer/kneuzing diende zich aan. Inmiddels had ik de stal opgezegd en een nieuw plekje gevonden maar ja, ze was ontzettend kreupel ze had gewoon veel pijn en de verhuizing stond voor de deur. Dit zijn momenten dat je even gaat wankelen en denkt “wat doe ik haar aan? doe ik er wel goed aan? “ Maar ook het moment dat je denkt; wacht even! Veronica moet even in gesprek met Floor of Floor moet even in gesprek met Veronica. Ik was vertroebeld door zorg voor Veronica en dacht niet helder meer. En zo geschiedde. Veronica had toch echt wat te melden! Veronica wilde dolgraag naar de andere stal en de vraag was wanneer ik er klaar voor was. Ze had zich al die tijd goed gehouden omdat ik er voor haar was. Maar nu was het echt wel tijd om te vertrekken.

Floor gaf aan dat alle stress en opgebouwde angst zich een weg naar buiten via haar hoef vond en Veronica vroeg om mij om wederom geduld te hebben en het diepste vertrouwen te hebben in haar. Ook vertelde Floor mij dat Veronica echt een boodschap had voor mij: alle stress van alle jaren kwam er nu uit en ze was blij te verhuizen naar een omgeving die beter bij ons past. Het zich steeds stoerder voor te doen dan ze in feite is eist z’n tol. Energetisch was het klaar op die plek en wij mogen nu samen verder, een stapje verder op ons paardenpad onze ontwikkelingsweg. Ook zegt Veronica sorry voor haar reacties van loslaten. “Er stroomde een hoop oude angst uit mij door de behandeling van Floor, mijn inzet en ons besluit”. Veronica zei “dankjewel”.

We zijn verhuisd en ik had me voorgenomen gewoon weer bij 0 te beginnen en er sowieso een jaar voor uit te trekken. Aangekomen op het terrein van de nieuwe stal keken Veronica en ik elkaar aan. Ze raakte met haar zachte warme snuit mijn schouder even aan en zei op haar manier “het is goed”. Natuurlijk moest ze wennen maar wonderbaarlijk genoeg deed ze dat best snel.

Door het contact met Floor en de behandelingen is er veel meer ruimte gekomen in de verbintenis die ik heb met Veronica en is Veronica enorm mentaal gegroeid en fysiek opgeknapt. Er schieten altijd woorden te kort om het op de juiste wijze te omschrijven waarbij je het gevoel hebt dat je te kort doet om het op papier te zetten.

De dankbaarheid is groot dat Floor met Veronica meeloopt op haar pad en haar onvoorwaardelijke liefde waarmee ze de dieren/paarden behandelt en de mens adviseert is van onschatbare waarde.

Floor is een vakvrouw, ze heeft een encyclopedie aan kennis over paarden en bij haar is jouw paard of dier in goede handen ook op afstand!Lisa Duytschaever
Zalig om te kunnen werken met iemand met zoveel ervaring!

Eindelijk iemand 'gevonden' die op dezelfde manier denkt als ik.

Iemand die eindelijk bewijst dat alles kan op een rustige, ontspannen manier. Iedereen zei mij telkens dat ik strenger moest zijn, mij kwader moest maken.

Maar hoe blij ben ik om vandaag te kunnen constateren dat dit allemaal niet hoeft.

Alles wat ik wil met mijn paard, kan ik evengoed bereiken door mijn gedachten en twijfels aan de kant te schuiven.

En te werken vanuit mijn buikgevoel, elkaar het vertrouwen te geven, werken in het heden, … werken op een ontspannen, rustige manier met heel wat geduld.

Zo komen we er ook wel. Misschien wat trager dan op de strenge manier, maar wat zal deze band
o-zo-veel-beter zijn!

En Floor brengt mij precies altijd terug in die goede houding/instelling, waardoor ik terug met een positieve mind vooruit kan.

Een dikke 'hoera' om mensen te tonen en te bewijzen dat het ook op deze manier kan!Petra en Alex Hendriks
Na lang zoeken zijn wij via internet bij Floor terechtgekomen. Wij wonen in het midden van Nederland. Wij hadden nl een hele lieve pony (hoog sensitief) die blokkeerde met rijden. Pony heeft lange voorgeschiedenis maar kort gezegd wij hebben hem goedgekeurd gekocht terwijl hij vanbinnen heel ziek bleek te zijn (maag, blaas etc. etc). Hij is een jaar lang door diverse behandelaars behandeld (holistisch/regulier, chiropractors, tandarts etc). Na een jaar was Karlo gezond.

Het rijden wilde echter niet lukken. Wij hebben Karlo daarom weggebracht naar elders om hem opnieuw te laten “inrijden”. Ook daar bleef hij nog na een paar maanden blokkeren en raakte snel in paniek.


Floor heeft toen 2 behandelingen op afstand gedaan. Ze had 3 actuele foto’s nodig en geen toelichting. Het eerste verslag was heel bijzonder, ontroerend en heel treffend. Karlo zat vast in zijn emotie en was onzeker. Tijdens de behandelingsweek zag je bij Karlo een verschil in gedrag ontstaan. Hij ging ook voor het eerst draven onder het zadel! Na de 2e behandeling is hij voor het eerst stappend op buitenrit geweest. Echt super!

Wij waren heel blij met de healings!!Maria Zanders
Geweldige les gehad van Floor! Het was zo mooi om te zien hoe ze met mijn fries Hetske bezig was. Ze sloeg de spijker op z'n kop toen mij verteld werd wat mijn valkuilen zijn, en hoe ik deze constructief kan aanpakken. Ik heb nog veel te leren, en flink wat handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan. Top ervaring, ontzettend bedankt!Nele Dobbelaere
Hoe? Hoe doet ze het toch..?

Ik ben de meest sceptische, realistische en down-to-earth persoon die ik ken, maar ik ben letterlijk omvergeblazen... Ik ben een controlefreak en hyper-alert persoon met een paardje met een kleine identiteitscrisis om het even snel uit te drukken.

Het moment dat Floor de stal binnenkwam, gaf ik alles met plezier en vol vertrouwen af. Controle heb je niet, maar een vriend voor het leven wel. Floor liet me inzien wie ik was, wie m'n paard was, wie we mogen zijn en vooral wie we willen zijn...

Het vertrouwen was er meteen, het genieten groeit elke dag sterker en sterker.

We komen er wel. We hebben nog een weg te gaan, maar die bewandel ik graag en volle nieuwe moed en zin!

Het is een ervaring op zich, je moet het gewoon doen. Als je twijfelt, gewoon proberen! Floor haalt die twijfel in seconden weg en de zin en moed om te groeien naar een team op 6 benen neemt elke dag toe. De onvoorwaardelijke liefde is overdonderend en wie wil z'n paardje nu niet geven wat ze verdienen? Zichzelf zijn, zichzelf ontwikkelen tot wie ze horen te zijn en vooral mogen zijn...


Wij zijn alvast fan en ik kan het enkel aanbevelen, maar je moet het echt eens ervaren!

Ik ben hier zo dankbaar voor! Elke keer opnieuw pijn in m'n kaken van de gelukkige grijns op m'n gezicht. Je hebt ons leven enkel maar beter gemaakt en ik ben zooooo blij dat je m'n pad hebt gekruist! Floor, you rock!!!


Landy Lavandin
De juiste woorden weet ik eigenlijk niet te vinden. Waarom niet zou je zeggen. Nou het is simpel; je moet het ervaren, voelen en dan weet je exact wat ik bedoel. Wat ik nu ga beschrijven dekt voor een gedeelte de lading. Het is een absolute positieve lading.

Mijn angstige merrie had heel veel te vertellen. Door haar angst kon zij, vooral onder het zadel, extreem reageren. Daarnaast ontstonden er forse maagzweren en vrat ze haar staldeur op. En ja, ze staat in een kudde gemiddeld 8 a 9 uur in een ruime wei. Maar dat er wat moest gebeuren was wel duidelijk.

De behandeling op afstand heeft echt effect. Het mooie er van is dat ik niet wist wanneer de behandeling startte en ik ondertussen duidelijk zichtbare veranderingen bemerkte aan mijn Friese vriendin. In eerste instantie dacht ik “ wat heeft ze toch ? ze is zo rustig” En ja ik heb haar getemperatuurd , niets aan de hand natuurlijk. Ineens verschijnt dan het verslag in je email met de data van behandelingen. Zelf houd ik altijd een dag/logboek bij voor Veronica en als je dan ziet dat de dagen overeenkomen dat ik veranderingen constateerde is dat echt treffend!

Het verslag lees je iedere keer opnieuw en iedere keer lees je dan weer iets nieuws of, sterker nog, op dat leesmoment is het van toepassing. Sindsdien is er zoveel veranderd en is ze opener en zelfverzekerder geworden en durft ze haar paardenziel te laten zien aan mij. Ook ik heb hierdoor geleerd om nog meer op mijn gevoel te vertrouwen en is de band die we al hadden nog intenser en inzichtelijker geworden.

Inmiddels heeft Floor haar twee maal op afstand behandeld en is Floor twee maal live bij ons geweest. En alles blijft doorwerken, het voelt alsof je constant een back-up hebt maar ook in het juiste spoor bent terechtgekomen. Met de grondwerk clinics heb ik echt staan te stuntelen en liet mijn merrie aan Floor zien waar ik aan moest werken. Zal je altijd zien dacht ik, altijd gaat het best goed en nu is Floor er en laat ze dit zien. En terecht! want Floor was er om haar en mij te helpen en daar maakte mijn Friese merrie gretig gebruik van.😁

We zijn er nog niet, maar dat geeft niet. Het is een proces en een pad dat zich ontwikkelt. Met de ondersteuning, liefde voor het paard, inzichten en goede kennis en “know how” van Floor kunnen en durven wij beide verder te gaan!

Floor bedankt!

"op weg naar een natuurlijke
balans, waar alles
in een samenwerking om draait